18.5.2017

Pegasus, Ankara’daki uçuş ağını genişletiyor!

Türk sivil havacılığını daha da ileri taşıyabilmek için, İstanbul’u tamamlayacak yeni hub’lar yaratabilmenin ve farklı pazarlara açılabilmenin önemine inanan Pegasus Hava Yolları, Ankara’daki uçuş ağını genişletiyor.

Haziran ayı itibariyle Ankara Esenboğa Havalimanı merkezli uçuşlarının sayısını artıracak olan Pegasus; Trabzon, Antalya, Adana, Van, Gaziantep, Erzurum, Diyarbakır ve Balıkesir-Edremit olmak üzere 8 yeni noktaya uçuşlar gerçekleştirecek. Halihazırda Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan yurt içinde İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Bodrum’a uçuşları bulunan Pegasus, yeni destinasyonlarıyla birlikte Ankara merkezli yurt içi uçuşlarının sayısını 11’e çıkaracak.

Mehmet T. Nane: “Ankara’yı, iç hat uçuş merkezinden uluslararası bir hub’a dönüştüreceğiz”

Transit pazarının ve direkt uçuşların sağlıklı büyüyebilmesi için, Türkiye’nin hub sayısını ve havaalanı altyapısını geliştirmesi gerektiğini belirten Pegasus Hava Yolları CEO’su Mehmet T. Nane: “Tam da bu sebeple, Pegasus olarak çok önemsediğimiz bir pazar olan Ankara’da uçuş ağımızı genişletiyoruz. Ankara merkezli yurt içi uçuş noktalarımızın sayısını 11’e çıkarmış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara’dan KKTC, Erbil, Amman, Kiev, Viyana, Stuttgart, Köln, Düsseldorf ve yaz döneminde uçtuğumuz Brüksel Charleroi ve Stockholm’a ek olarak, yeni yurt dışı destinasyonları için çalışmalarımız ve izin süreçlerimiz de devam ediyor. Yakında yepyeni yurt dışı noktalarıyla Ankara’yı, iç hat uçuş merkezinden uluslararası bir hub’a dönüştüreceğiz.” dedi.

Pegasus, Ankara atağını özel bir kampanyayla taçlandırıyor

Ankara operasyonlarını büyütmenin mutluluğunu misafirleriyle paylaşmak isteyen Pegasus Hava Yolları’nın kampanyası kapsamında; 15 Haziran – 28 Ekim arası Ankara’dan yapacakları yurt içi seferleri için biletlerini 18-22 Mayıs tarihleri arasında alanlar, kış sezonunda Ankara merkezli direkt seferlerde kullanmak üzere tek yön bedava bilet şifresi kazanacak. Pegasus’un hediye Ankara biletleri, 29 Ekim 2017 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında Ankara’dan İstanbul, İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Trabzon, Erzurum ve Van'a gerçekleşecek direkt seferlerde kullanılabilecek.

2018 yaz tarifesi sadece Pegasus Mobil’de

Aradığın uçuş tarihlerine en ucuz uçak biletlerini alabilmek için hemen Pegasus Mobil’e gir, sadece mobile özel açılan yaz tarifesinden ilk sen faydalan!

Hemen uygulama mağazasına gir Pegasus yaz ve mobil uygulamayı indir. Ya da internet sitemizi mobil cihazdan aç. Avantajlı fiyatları kaçırma!

25 Mart 2018 – 27 Ekim 2018 arası tüm uçuşlar için geçerli kampanya detaylarını öğrenmek için tıkla: https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/2018-yaz-tarifesi-acilisi-mobil

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.