20.2.2017

Pegasus, “En uygun fiyatlı havayolu” ödülünü aldı

Pegasus Hava Yolları, bu yıl 3. kez düzenlenen “Dünya Turizm Ödülleri”nde “En uygun fiyatlı havayolu” kategorisinde ödül kazandı.

Pegasus Hava Yolları, bu yıl 3. kez düzenlenen Dünya Turizm Forumu (World Tourism Forum) kapsamında verilen “Dünya Turizm Ödülleri’nde (World Tourism Awards) “En Uygun Fiyatlı Havayolu” ödülünü kazandı. Turizm sektöründeki önde gelen STK’larının başkanları ile ve yerli ve yabancı gazetecilerden oluşan jüri, Dünya Turizm Ödülleri kapsamında 20 ayrı kategoride değerlendirme yaptı.

Pegasus Hava Yolları, ilk kez bu yıl ödüllere dâhil edilen “En Uygun Fiyatlı Havayolu” kategorisinde, dünyanın bu alanda önde gelen havayolu şirketleriyle yarıştı ve “en ucuz ve en iyi hizmeti” sunması nedeniyle ödülün sahibi oldu.

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törende Pegasus adına ödülü alan Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü bu ödülü kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Pegasus olarak faaliyetlerimizi müşteri odaklı bir yaklaşımla yürütüyoruz. Seyahatlerinin her aşamasında misafirlerimize yardımcı olan bir seyahat markası olarak onlara en iyi hizmeti sunmayı çok önemsiyoruz. Bu hedefimizi başardığımızı gösteren bu ödül bizim için çok değerli” dedi.