18.9.2017

Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi

Pegasus Hava Yolları’nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi.

16 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan turnuva, 17 Eylül Pazar akşamı düzenlenen ödül töreniyle son buldu. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı Pegasus Golf Challenge Turnuvası’na golf sporunun ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

Pegasus Golf Challenge Turnuvası’nda ilk gün 108, ikinci gün 108 olmak üzere toplam 216 sporcu yarıştı. Turnuvada Erkekler A, B ve C kategorilerinde dereceye giren isimlere ödüllerini, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Bodrum Golf Kulübü Başkanı Fikret Öztürk ve Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane takdim etti. Kadınlar A ve B kategorilerinde dereceye giren isimler ise ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı ve Kemer Country Club Genel Müdürü Blagoy Lerga’dan aldı. Ladies Longest Drive, Men’s Longest Drive, Ladies Nearest to Pin ve Men’s Nearest to Pin özel ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verirken, Gross Ödülü’nün sahibi ise ödülünü Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden aldı.

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.