21.4.2015

Pegasus Hava Yolları, Airside International Event’te Deneyimlerini Paylaştı

Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Direktörü Murat Demirbilek, 13-15 Nisan 2015 tarihlerinde Budapeşte’de gerçekleşen, toplam 95 şirketten 170 havacılık profesyonelinin katıldığı ‘Airside International Event’te yaptığı konuşmasında Pegasus’un sektörel deneyimlerini ve yer eğitimleri ile ilgili gelecek planlarını aktardı.

Her sene düzenlenen ve havacılık sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Airside International Event, bu yıl 13-15 Nisan 2015 tarihleri arasında Budapeşte’de The Corinthia Otel’de yapıldı. Havacılık sektörünün farklı alanlarından, toplam 95 şirketten 170 kişinin katıldığı etkinlikte iki gün boyunca sektörün başarılı isimleri deneyimlerini aktardı.

Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Direktörü Murat Demirbilek, bu önemli etkinlikte konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında havacılıkta meydana gelen yer kazalarında, otomasyona ve insana yapılması gereken yatırımın öneminden bahseden Demirbilek, tecrübelerinin yanı sıra Pegasus Hava Yolları’nın konuya yönelik bakış açısını ve bu konuda yaptığı çalışmaları dinleyicilere anlattı. Yer kazalarında insan faktörüne de değinen Demirbilek, verdiği örnekler ile kazalara ilişkin süreçleri nasıl yönetmeleri gerektiğini paylaştı.

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PC12345 ile başlayan belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz