11.12.2015

Pegasus Hava Yolları, Cartrawler İle İş Ortaklığını Genişletti

Pegasus, bir yıldan uzun süredir araç kiralama hizmeti sunduğu CarTrawler ile iş ortaklığını, özel havalimanı transfer hizmetini ekleyerek büyüttü.

Sunduğu ek ürün ve hizmetleriyle misafirlerinin seyahat ihtiyaçlarına yönelik çözümlerini her geçen gün geliştiren Pegasus, CarTrawler firması ile i�� ortaklığını, özel havalimanı transfer hizmeti ile genişletti. Pegasus misafirleri, Aralık ayından itibaren cars.flypgs.com adresinden sunulan havalimanı transfer hizmeti ile farklı araç tipleri ve fiyat seçenekleri arasından seçim yaparak, diledikleri havalimanından, şehirde istedikleri noktaya ve şehir içinde diledikleri noktadan, havalimanına özel transfer hizmetiyle ulaşıyor.

Misafirlerine seyahatlerinin A’dan Z’ye her aşamasında seçenekler sunmayı önemsediklerini belirten Pegasus Hava Yolları Ek Gelirler Pazarlama Müdürü Burak Gülay, “Misafirlerimize uçuşlarını kişiselleştirebilecekleri, uçuşları sonrasında da vardıkları şehirdeki tatil deneyimlerini bütçe ve zevklerine göre şekillendirebilecekleri pek çok ek ürün ve hizmet sunuyoruz. Aralık ayından itibaren genişleyen işbirliğimiz sayesinde misafirlerimize CarTrawler’ın uluslararası tecrübesi ile yurt içinde ve yurt dışında uçtuğumuz şehirlerde havalimanına ulaşmanın en kolay yolunu sunmaya başlıyoruz. Misafirlerimiz, yeni havalimanı transfer hizmetimiz ile havalimanından şehirde istedikleri noktaya ve şehir içinde diledikleri noktadan havalimanına özel transfer hizmetiyle ulaşabilecek” dedi.

Araç kiralayacak misafirler için de pek çok seçenek var

170’ten fazla ülkede 30.000’e yakın noktadan araç kiralama hizmeti veren İrlanda merkezli araç kiralama platformu CarTrawler, Pegasus misafirlerine 800 farklı araç kiralama firmasının filo alternatifiyle milyonlarca araç seçeneği sunuyor.

cars.flypgs.com adresinden ulaşılabilen araç kiralama hizmeti ile misafirler, farklı araç kiralama şirketlerinin filo alternatiflerini tek bir sayfa üzerinden inceleyebilir, seyahatleri için zevklerine ve bütçelerine en uygun aracı kiralayabilir.

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.