15.8.2014

Pegasus Hava Yolları, NG Kütahya Seramik ve NG Hotels İle Dünyada Bir İlke İmza Atıyor

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde gerçekleşen işbirliğiyle dünyada sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı. İşbirliği kapsamında dünyada ilk kez bir uçağın koltuk numaralarının bulunduğu alınlık, reklam alanına dönüşüyor.

Pegasus Hava Yolları tarafından uçak içi koltuk numaralarının bulunduğu alınlıkların reklam alanı olarak kullanılmasını içeren proje kapsamında ilk işbirliği NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirildi. Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde dünya sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı.

Koltuk numaralarının bulunduğu alana reklam verme fikrinin Japonya’ya yapılan bir iş gezisinde geliştiğini ifade eden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Japonya’dan dönmeden Sayın Ali Sabancı ile bu fikrimi paylaştım ve el sıkıştık. NG Kütahya Seramik, NG Hotels ve Pegasus oldukça yenilikçi ve girişimci markalar. Fikrimizi kısa bir süre sonra hayata geçirmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

Pegasus Hava Yolları’nın uçak içi reklam alanlarının her geçen gün değer kazandığını ifade eden Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı “Markaların ayda 2 milyona yakın hedef kitleye birebir ulaşabilecekleri uçak içi reklam alanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu işbirliğimizi ilk olarak NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirmiş olmaktan dolayı da ayrıca mutluyuz.” dedi.

Pegasus Hava Yolları, uçak içerisinde promosyonel ürün ve broşür dağıtımının yanı sıra LCD ekranlarını ve koltuk başlıklarını da reklam mecrası olarak kullanıyor. Türkiye’de yine ilk defa uçak içerisinde kullanılmaya başlayan kabin içi bagaj kapakları ve servis masaları da hedef kitleye ortalama bir buçuk saat boyunca kesintisiz iletişim sağlıyor. Uçak içi mecralar, yüksek geri dönüş oranları sayesinde reklamverenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Pegasus Hava Yolları reklam alanlarının en iyi şekilde pazarlanması için 2006 yılından bu yana mecraları yaratmak ve geliştirmek üzerine çalışan SniperChannel’dan hizmet alıyor

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PC12345 ile başlayan belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz