9.6.2014

Pegasus, İspanya’da En Çok Tercih Edilen Havayolu Şirketleri Arasına Girdi

Pegasus, ilk seferini Mayıs 2013’te Barselona’ya gerçekleştirdiği İspanya’da kısa sürede en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden oldu. 19 ülkede hizmet veren Trabber ucuz bilet arama motoru tarafından İspanya’daki site kullanıcıları arasında yapılan araştırmaya göre, İspanyollar yurt dışı uçuşlarında sıklıkla Pegasus’u tercih ediyor. Araştırmada Pegasus’un fiyat ve kalite açısından yarattığı memnuniyete de dikkat çekiliyor.

Pegasus, Mayıs 2013’te tarifeli seferlere başladığı İspanya’da en çok tercih edilen havayolu şirketleri arasına girdi. 19 ülkede faaliyet gösteren ucuz bilet arama motoru Trabber’ın site kullanıcıları arasında yaptığı araştırmada Pegasus; Ryanair, Easyjet ve Transavia havayolu şirketlerinin ardından dördüncü sırada yer aldı. Araştırma, sitenin 2014 yılı uçak rezervasyonları baz alınarak yapıldı.

Trabber; listede dördüncü olarak yer alanPegasus’un fiyat ve kalite konularında zirveyi zorlamaya başladığının altını çizdi. Site, Pegasus ile yılın herhangi bir gününde Barcelona ve Madrid’den İstanbul’a gidiş dönüş 200 avro ve altında seyahat edilebildiğini belirtti.

Pegasus şu anda İspanya’da Barselona ve Madrid olmak üzere iki noktaya uçuş gerçekleştirmekte. Pegasus, misafirlerini Mayıs 2013’te seferlerine başladığı Barselona’dan 39, Mart 2014’te seferlerine başladığı Madrid’den ise 28 uçuş noktasına bağlantılı olarak uçuruyor.

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PCS ile başlayan 13 haneli belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz