12.3.2014

Pegasus Kargo, Almanya Ve Yunanistan’da Kargo Genel Satış Acentesini Seçti

Pegasus Kargo, Almanya ve Yunanistan’da kargo genel satış acentelerinin seçimini tamamladı. ABDA Cargo Services LLC Almanya’da, Aviation Services ise Yunanistan’dan sorumlu olacak.İstanbul, 11 Mart 2014 – 31 ülkede 78 noktaya uçan, “Zamanında ve kaliteli hizmet” felsefesiyle büyümeye devam eden Pegasus Kargo, yeni kargo genel satış acenteleri ile hem hizmet ağını güçlendirecek hem de müşterilerine daha iyi hizmet sunacak.

Avrupa ve Balkan ülkelerindeki Kargo Genel Satış Acentelerinde yeni bir yapılanmaya giden Pegasus Kargo; Almanya’da ABDA Cargo Services LLC ile anlaştı. ABDA Cargo Services, Pegasus Kargo’nun Avusturya, Danimarka, İspanya, Fransa, İsveç ve İsviçre operasyonlarını da yürütmektedir.

Pegasus Kargo’nun Arnavutluk, Bosna, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan için seçtiği Kargo Genel Satış Acentesi Aviation Services ise 16 Mart itibariyle ayrıca Yunanistan’dan da sorumlu olacak.

2014’te hedef 10 milyon kilo kargo taşımak

Yeni Kargo GSA’larla ilgili açıklama yapan Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, “2013 yılında 8.2 milyon kilo kargo taşıdık ve 2012 yılına göre yüzde 50’lik bir büyüme kaydettik. 2014 yılında 10 milyon kilo kargo taşımayı hedefliyoruz. Pegasus Kargo’nun “Zamanında ve kaliteli hizmet” anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz yeniden yapılanmada genel satış acentelerimizin hizmet kalitesi bizler için hayati öneme sahipti. Yeni iş ortaklarımızla pazar payımızı büyütürken müşteri memnuniyetimizi de en üst noktaya taşıyacağız.” dedi.

Ücretsiz online check-in yap, havaalanında sıra bekleme.
Ücretsiz online check-in yap, havaalanında sıra bekleme.

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PC12345 ile başlayan belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz