25.2.2014

Pegasus Kargo’nun Avrupa Ve Balkan Ülkelerindeki Genel Satış Acentesi Değişti

Pegasus Kargo’nun yeni kargo genel satış acentesi (GSA) olan ABDA Cargo Services LLC; Avusturya, Danimarka, İspanya, Fransa, İsveç ve İsviçre’den sorumlu olacak.

Pegasus Kargo’nun yeni acente yapılanmasında Arnavutluk, Bosna, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan içinse Aviation Services hizmet verecek.

‘Zamanında ve kaliteli hizmet’ felsefesiyle büyümeye devam eden Pegasus Kargo, yeni satış acenteleriyle hizmet ağını daha da güçlendirdi. 31 ülkede 78 noktaya uçan Pegasus Kargo; Avrupa ve Balkan ülkelerindeki kargo Genel Satış Acentelerinde yeni bir yapılanmaya gitti. Buna göre Avusturya, Danimarka, İspanya, Fransa, İsveç ve İsviçre ABDA Cargo Services LLC’nin anlaşması altında ve sorumluluğunda olacak.

Pegasus Kargo’nun yeni acente yapılanmasında Arnavutluk, Bosna, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan için ise Pegasus Kargo’nun Genel Satış Acentesi olarak Aviation Services hizmet verecek.

Yeni GSA’larla ilgili açıklama yapan Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, “Pegasus Kargo’nun son yıllarda yaptığı atılıma ek olarak, pazardaki payımızı büyütmek için genel satış acentesi ağımızda bir yapılanmaya gittik. Yeni acentelerimizi seçmek için diğer GSA’ların da katılımıyla bir ihale gerçekleştirdik ve bu ihale sayesinde şirketimiz adına en iyi çalışacak iş ortaklarımızı belirlemiş olduk. Yeni iş ortaklarımız sayesinde zamanında ve kaliteli hizmet felsefimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PCS ile başlayan 13 haneli belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz