1.9.2015

Pegasus Magazine Yenilenen Yüzüyle Uçaklarda

Pegasus’un misafirlerine sunduğu uçak içi dergisi Pegasus Magazine, yeni içerik ve tasarım anlayışıyla Eylül ayında koltuk ceplerindeki yerini aldı.

Pegasus Hava Yolları’nın, misafirlerinin seyahat deneyimlerini renklendirerek uçuşları sırasında hoş vakit geçirmelerini sağlayan uçak içi dergisi Pegasus Magazine’in yüzü yenilendi. 1 Eylül’den itibaren yeni yayımcısı Group Medya tarafından hazırlanmaya başlayan dergi, yenilenen içerik yapısı ve tasarımıyla misafirler ile buluştu. Pegasus misafirlerinin seyahatlerine ilham vermek üzere yeni nesil dergicilik trendlerine uygun olarak hazırlanan dergide okuyucular; seyahat trendlerinden kültür ve sanata, farklı destinasyonlarla ilgili ilham verici yazılara, yiyecek, sağlık ve doğa gibi konularda son dönemde öne çıkan başlıklara, Pegasus’un en güncel haber ve uygulamalarına uzanan pek çok farklı içerik bulabilir. Pegasus, kullanacağı karbon ayak izi düşük kağıt cinsi ile ayda 4 tona yakın bir yakıt tasarrufu sağlayarak uçak içi dergisini daha çevreci bir hale getiriyor. Seyahatleri dışında dergideki içerikleri takip etmek isteyen Pegasus misafirleri derginin online versiyonuna http://www.flypgs.com/pegasus-hakkinda/pegasus-magazine.aspx adresinden de ulaşabiliyor.

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.