16.3.2018

Uçak Biletlerinde Masterpass™ Güvencesi!

Ödeme teknolojileri öncüsü Mastercard ve seyahat alışkanlıklarını değiştirerek havacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Pegasus Hava Yolları’nın iş birliği sayesinde, misafirler artık uçak biletlerini Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden Masterpass™ ile satın alabiliyor. Masterpass entegrasyonu yapılan uygulama ile ödemeler tek tıkla güvenli bir şekilde tamamlanabiliyor.

Ödeme teknolojileri öncüsü Mastercard ile seyahat alışkanlıklarını değiştirerek havacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Pegasus Hava Yolları, misafirlerinin hayatını kolaylaştıracak bir iş birliğine imza attı. Pegasus Hava Yolları, Mastercard iş birliğiyle Pegasus’un mobil uygulamasından gerçekleşen bilet alımlarında Masterpass kolaylığını ve güvencesini misafirlerinin kullanımına sundu.

Pegasus misafirleri, bu değişikliklerle birlikte Pegasus mobil uygulamasından uçak bileti ve koltuk seçimi, Pre-order (önceden sipariş) yemek siparişi, ek bagaj alımı gibi ek hizmetleri satın alırken ödemesini Masterpass™ ile yapabiliyor.

Masterpass’i ilk olarak iOS ve Android mobil uygulamalarında kullanmaya başlayan Pegasus, dijital kanallarında yapmayı planladığı yenilikler sonrasında Masterpass™ kolaylığını internet sitesi www.flypgs.com‘dan da kullanıma açacak.

İşbirliği hakkında açıklama yapan Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yiğit Çağlayan: “Mastercard olarak Türkiye ekonomisinin sürdürülebilirliğini destekleyen projelere imza atmak önceliklerimizden biri. Bu nedenle e-ticaretin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Masterpass mobil ödeme çözümümüzü tüm ülkede hayata geçirerek, hızlı kolay ve güvenli ödeme imkanı sağlıyoruz. Pegasus gibi Türkiye’nin önde gelen markaları ile gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri sayesinde uygulamayı yaygınlaştırmaya devam etmek bizim için gurur verici.”

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane ise şöyle konuştu: “Misafir memnuniyeti, Pegasus Hava Yolları olarak en öncelikli konularımızdan biri. Bunu sağlamak ve her geçen gün daha da iyileştirmek adına birçok yeni proje geliştiriyoruz. Ödeme teknolojilerinde öncü olan Mastercard ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği de bunun en yakın örneği. Masterpass ödeme seçeneği ile misafirlerimiz mobil uygulamamızdan uçak bileti ve ek ürün satın alırken kredi kartı bilgilerini her defasında girmek zorunda kalmayacak. Böylece işlemlerini çok daha hızlı ve kolay tamamlama imkanı bulacaklar. Misafirlerimizin memnuniyetini artırmak için, her zaman olduğu gibi var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.