3.6.2015

Pegasus Ve Multinet Up İş Ortaklığıyla Pegasus Cafe’de Alternatif Ödeme Mümkün

Yeniliklerin öncüsü Pegasus Hava Yolları, Multinet UP ile dünyada ilk olacak bir iş ortaklığına imza atıyor. Yeni iş ortaklığıyla Pegasus misafirleri yurt içi uçuşları sırasında Pegasus Cafe ödemelerini Multinet kartları ile gerçekleştirebilecek.

Pegasus Hava Yolları, sunduğu ek hizmet ve ürünler aracılığıyla seyahatin her aşamasında misafirlerine yardımcı olacak yenilikçi uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. Dünyada havacılık sektöründe ilk kez uygulanacak proje ile Pegasus misafirleri, yurt içi uçuşları sırasında uçak içerisinde tercih ettikleri birbirinden lezzetli yemeklerin ödemesini Multinet kartları ile yapabilecek.

Pegasus’a özel geliştirilen uygulama sektörde bir ilke imza atıyor

Multinet UP’ın Pegasus Hava Yolları için geliştirdiği özel sistem ile dünyada ilk kez Multinet POS cihazları offline bir şekilde uçuş sırasında kullanıma sunuluyor. Pegasus misafirlerinin yaz döneminden itibaren kullanmaya başlayacağı bu yaratıcı uygulama, Multinet UP Bilişim Teknolojileri ekibinden 4 kişinin 4 aylık çalışması sonucunda hazırlanarak geliştirildi.

Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin, Multinet UP iş ortaklığı ile ilgili olarak “Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayolu olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor; misafirlerimizin beklentileri ve ihtiyaçları paralelinde iş modelimize yenilikçi uygulamalar entegre etmeye devam ediyoruz. Misafirlerimizin özellikle iş seyahatleri sırasında çok önemli bir ödeme kanalı olacak olan Multinet UP ile akıllı yemek kartı teknolojisi uçak içinde yerini alıyor. Multinet UP iş ortaklığımız ile misafirlerimize sunduğumuz faydayı maksimize ederken sektörde de bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Multinet Up Pazarlama Direktörü İzzet Özveren ise gerçekleştirilen iş ortaklığına yönelik olarak şunları söyledi: “İş ortağımız Pegasus Hava Yolları ile dünyada ilk kez havada offline, karada online çalışan yemek kartı sistemini geliştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Multinet Up olarak ana hedefimiz ‘akıllı hizmet sistemlerinde’ hizmet verdiğimiz veya iş ortaklığı yaptığımız kuruluşların vazgeçilmez çözüm sunucusu olmaktır. Bu çerçevede Bilgi Teknolojileri, Operasyon ve Ar-Ge ekiplerimiz, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için durmaksızın yeni değer yaratan çözümler ve iş modelleri geliştirerek onların hizmetine sunmaktadır.”

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PCS ile başlayan 13 haneli belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz