30.10.2014

Pegasus, World Travel Market 2014 Fuarı’nda havacılık sektörüne dair tecrübelerini paylaşacak

Türkiye’nin öncü düşük maliyetli hava yolu Pegasus Hava Yolları Satış Direktörü Emre Pekesen, 3-6 Kasım tarihlerinde Londra’da gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük turizm fuarlarından World Travet Market’e katılarak hava taşımacılığı alanında Avrupa, Balkanlar, Kafkaslar ve Ortadoğu bölgelerinde edindiği tecrübeleri paylaşacak.

Turizm sektöründen 186 ülkeden 5000 firmanın katıldığı ve 50 binden fazla ziyaretçinin beklendiği fuar ile ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Satış Direktörü Emre Pekesen, “Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayolu şirketi olarak, her yıl artan misafir sayımızla, 36 ülkede 86 noktaya uygun fiyatlı, zamanında ve genç filomuz ile uçuruyoruz. 2014 yılında Avrupa, Balkanlar, Kafkasya ve Ortadoğu’dan sonra bir ilki gerçekleştirdik ve Afrika Kıtası’na da uçmaya başladık. Tüm dünyadan turizm sektörü oyuncularını bir araya getiren World Travel Market’te hızlı büyümemizin altında yatan başarılı iş modelimizin dinamiklerini paylaşacağız.” dedi.

Pegasus Hava Yolları, Official Airline Guide (OAG) tarafından hazırlanan raporda 2011 ve 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da koltuk kapasitesi açısından Avrupa’nın en büyük 25 havayolu arasında “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havayolu” olarak gösterilmişti.