27.2.2017

Pegasus, “Yılın En İyi JOLCO Uçak Finansmanı Ödülü”nü aldı

Pegasus’un CALC ile gerçekleştirdiği iki uçaklık A320 uçak finansmanı anlaşması, “Global Transport Finance” dergisinden ödül aldı.

Ulaşım finansmanı alanında dünyanın önde gelen yayınlarından olan “Global Transport Finance” dergisinin her yıl düzenlediği ve küresel olarak ulaşım alanında gerçekleştirilen finansman projelerinin değerlendirildiği “Global Transport Finance Awards”ın 2016 yılı ödülleri sahiplerini buldu.

Pegasus’un 2016 yılında Çin’in en büyük bağımsız uçak kiralama şirketi olan China Aircraft Leasing Group Holdings Limited (CALC), firmasıyla yaptığı iki uçaklık A320ceo uçak finansmanı anlaşması,“Yılın En İyi JOLCO Uçak Finansmanı ödülü”ne layık görüldü.

CALC ile Pegasus arasındaki anlaşma 2016 Haziran ayında gerçekleşti ve bu anlaşma çerçevesinde dünyada ilk kez bir leasing firması, bir havayolu şirketine kiraladığı uçağı JOLCO yöntemiyle finanse etti ve böylelikle Türk havacılığının yenilikçi markası Pegasus bu kez de inovatif bir finansman çözümüne imza atmış oldu.

Anlaşma çerçevesinde Pegasus, 2016 yılı Haziran ayında 2 adet A320ceo uçağını filosuna katmıştı.

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PC12345 ile başlayan belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz