25.5.2017

Pegasus’a Operasyonel Mükemmellik Ödülü

Pegasus Hava Yolları, Airbus tarafından “Operasyonel Mükemmellik” ödülüne layık görüldü.

Airbus A320 Ailesi Teknik Sempozyumu kapsamında 17 Mayıs Çarşamba günü Berlin’de gerçekleştirilen Operasyonel Mükemmellik Ödülleri töreninde, dünyanın önde gelen havayolu şirketlerine ödüller verildi. Pegasus; operasyonel güvenilirlik, uçakların günlük kullanım oranları ve ortalama gecikme süresi konularındaki başarılı performansı nedeniyle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika A320 işleticileri Operasyonel Mükemmellik ödülünün sahibi oldu.

Başarılı A320 Ailesi işleticilerini ödüllendirmek amacıyla her 3 yılda bir düzenlenen Airbus Operasyonel Mükemmellik Ödülleri töreninde Pegasus adına ödülü alan Mühendislik ve Planlama Grup Müdürü Tahsin İstanbullu: “Değerli iş ortağımız Airbus tarafından bu önemli ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Pegasus olarak her zaman amacımız; tüm operasyonel süreçlerimizi mükemmelleştirerek, misafirlerimize en iyi deneyimi yaşatmak. Bu ödül de doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösteriyor” dedi.

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.