11.2.2015

Pegasus’tan “Atlayıp Gitsem” Diyenlerin Seyahatlerine İlham Verecek Yenilikler

Pegasus Hava Yolları, “atlayıp gitsem” diyenlere seyahat planlama süreçlerini kolaylaştıran Uçur Beni Pegasus, Şehir Rehberi, Etkinlik Takvimi ve Blog olmak üzere 4 farklı bölümü www.flypgs.com‘da Atlayıp Gitsem Platformu’nda bir araya getiriyor.

Pegasus Hava Yolları, misafirleri için seyahati hayal edildiği ilk andan gerçekleştirildiği ana kadar bambaşka bir deneyim şeklinde yaşamayı sağlayan çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Pegasus, geleneksel seyahat alışkanlıklarının ötesine geçerek, hayatı yakalamak isteyen misafirlerine ilham verecek içerik ve uygulamalarını flypgs.com>Seyahat Hizmetlerimiz altında Atlayıp Gitsem Platformu’nda bir araya getiriyor.

Yeni platform ile misafirler, hayallerindeki seyahati kolayca planlamaları için pek çok bilgiye kolayca ulaşma imkanı bulacak. Misafirler platform kapsamında; Pegasus’un seyahat planlayıcısı ‘Uçur Beni Pegasus’ ile bütçelerine, seyahat edebilecekleri tarih aralığına ve seyahat tercihlerine göre arama yaparak, uygun şehir alternatiflerini görebilir; Şehir Rehberi ile 50’den fazla şehir ile ilgili konaklama, ulaşım, gezilecek yerler, restoran önerileri gibi ihtiyaç duyulan bilgilere kolayca ulaşabilir. Time Out iş ortaklığında yeni lanse edilen Etkinlik Takvimi sayesinde 70’ten fazla etkinlik içerisinde şehre, tarihe ve türe göre arama yapıp gidecekleri şehirdeki konser, festival, sergi gibi en popüler aktiviteleri detayları ile takip ederken; yayına alınan yeni Pegasus Blog ile de seyahat planlarını yaparken ilham alabilecekleri gezi notlarını, sıra dışı gezi rotalarını ve seyahat tüyolarını inceleyebilirler.

Pegasus Hava Yolları, yeni platformu ile seyahat planlama aşamasını, kolaylaştırarak misafirlerine ilham ve imkan vermeye devam ediyor.