19.12.2014

Pegasus’tan DealBroker ile Seyahatleri Renklendirecek İş Ortaklığı

Sunduğu ek ürün ve hizmetler ile misafirlerinin seyahat deneyimlerine renk katan Pegasus Hava Yolları, Türkiye’de bir ilke imza atarak Hollanda merkezli DealBroker ile iş birliği yaptı.

İş birliği kapsamında DealBroker, Pegasus’tan biletlerini alan misafirlere, seyahatlerine birkaç gün kala gidecekleri uçuş noktaları için özenle seçilmiş tur ve özel aktivite tekliflerini e-mail ile aktarıyor. Misafirler, tur ve aktivite seçenekleri arasından tercih ettikleri etkinliklerin biletlerini de sistem üzerinden kolaylıkla satın alabiliyor.

117 ülkede 592 şehri kapsayan geniş hizmet ağı ile dikkat çeken DealBroker’ın kişiye özel e-mail’inden, Pegasus Hava Yolları’ndan biletlerini alan tüm misafirler yararlanabiliyor. Misafirler; müze, tur, gezi, yerel aktiviteler, havaalanı transferi gibi geniş bir yelpazeye sahip olan DealBroker’ın tekliflerine Türkçe dil seçeneğiyle ulaşabiliyor ve gidecekleri şehirlerde katılmayı planladıkları aktiviteler için sistem üzerinden kredi kartı ile biletlerini alabiliyor.

DealBroker CEO’su Matthis Muijser yeni iş ortaklığıyla ilgili olarak “Pegasus ile kurduğumuz iş ortaklığı sayesinde Türkiye’de ilk defa bir havayolu ile birlikte çalışma imkanı bulduk. Seyahat edilecek şehirlere özel sunduğumuz etkinlik ve tur önerileri ile Pegasus misafirlerinin seyahatlerine keyif katacağımıza inanıyoruz” dedi.

Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk ise “Misafirlerimizin Pegasus’la deneyimlerinin seyahat etmeyi hayal ettikleri anda başladığına ve seyahatleri boyunca sürdüğüne inanıyoruz. Bu nedenle ek ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştiriyor ve onlara diledikleri gibi bir seyahat geçirmeleri için yardımcı oluyoruz. Yeni iş ortaklığımızla yine bir ilke imza atıyor ve misafirlerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak kişiselleştirebilecekleri tur ve etkinlik önerilerine kolayca ulaşmalarını sağlıyoruz. DealBroker tarafından sunulacak yeni hizmetimizin misafirlerimize gidecekleri şehirlerde keyifli bir tatil planlamak için ilham vereceğini düşünüyoruz” dedi.

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PC12345 ile başlayan belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz