28.9.2015

Pegasus’tan dünyada bir ilk! Pegasus Cafe’de Artık Multinet Kart İle Ödeme Yapmak Mümkün

Pegasus Hava Yolları’nın Multinet Up ile yaptığı iş ortaklığı sayesinde, dünyada havacılık alanında bir ilk olarak Pegasus, misafirlerine Pegasus Cafe ödemelerini Multinet kartları ile gerçekle��tirme imkanı veriyor.

Pegasus Hava Yolları, sunduğu ek hizmet ve ürünler aracılığıyla misafirlerine seyahatin her aşamasında yardımcı olacak yenilikçi uygulamalar geliştirmeye ve hayata geçirmeye devam ediyor.

Dünyada havacılık sektöründe ilk kez uygulanan proje ile Pegasus misafirleri, yurt içi uçuşları sırasında uçak içerisinde tercih ettikleri birbirinden lezzetli yemeklerin ödemesini artık Multinet kartları ile yapabiliyor. Multinet Up’ın Pegasus Hava Yolları için geliştirdiği özel sistem ile dünyada ilk kez Multinet POS cihazları offline bir şekilde uçuş sırasında kullanıma sunuluyor.

Pegasus Hava Yolları Yer İşletme Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin, Multinet Up iş ortaklığı ile ilgili olarak “Türkiye’nin öncü düşük maliyetli havayolu olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor; misafirlerimizin beklentileri ve ihtiyaçları paralelinde iş modelimize yenilikçi uygulamalar entegre etmeye devam ediyoruz. Misafirlerimizin özellikle iş seyahatleri sırasında çok önemli bir ödeme kanalı olacak olan Multinet Up ile akıllı yemek kartı teknolojisi uçak içinde yerini alıyor. Multinet Up iş ortaklığımız ile misafirlerimize sunduğumuz faydayı maksimize ederken sektörde de bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Multinet Up Pazarlama Direktörü İzzet Özveren ise gerçekleştirilen iş ortaklığına yönelik olarak şunları söyledi: “İş ortağımız Pegasus Hava Yolları ile dünyada ilk kez havada offline, karada online çalışan yemek kartı sistemini geliştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Multinet Up olarak ana hedefimiz ‘akıllı hizmet sistemlerinde’ hizmet verdiğimiz veya iş ortaklığı yaptığımız kuruluşların vazgeçilmez çözüm sunucusu olmaktır. Bu çerçevede Bilgi Teknolojileri, Operasyon ve Ar-Ge ekiplerimiz, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için durmaksızın yeni değer yaratan çözümler ve iş modelleri geliştirerek onların hizmetine sunmaktadır.”

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PCS ile başlayan 13 haneli belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz