SAYFA BAŞINA DÖN

9.5.2019

Pegasus’tan Hotels.com ve Airbnb iş birliği

Türkiye’nin dijital havayolu Pegasus; flypgs.com internet sitesi ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden misafirlerine sunduğu avantajlara konaklamayı da ekledi.

Misafirlerinin A’dan Z’ye ihtiyaçlarına odaklanarak ek ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artıran Pegasus, Nisan ayında Hotels.com ve Airbnb ile iş birliği başlattı. Bu sayede Pegasus misafirleri sadece uçarken değil konaklarken de cazip avantajlardan faydalanabilecek.

İş birliği çerçevesinde Pegasus’tan uçak biletini alan misafirler, Hotels.com ile 200’ün üzerinde ülkede yüz binlerce otelden dilediğini seçerek özel indirimler kazanıyor. Tercihi Airbnb olan misafirler ise 6 milyondan fazla ev alternatifi arasından seçim yaparak konaklamalarından 500 Bolpuan kazanıyor. Pegasus’un Hotels.com ve Airbnb iş birlikleriyle ilgili detaylı bilgilere https://www.flypgs.com/otel-rezervasyon adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus Plus hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.