19.9.2014

Pegasus’un ‘Turistof Kolomb ile İstikamet Yurtdışı’ Kampanyası’na 26. Kristal Elma’dan Ödül

Pegasus Hava Yolları, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen 26. Kristal Elma’da “Turistof Kolomb ile İstikamet Yurtdışı” kampanyası ile Dijital kategorisinde Hizmet dalında bronz ödül kazandı.

Yaratıcı dijital kampanyalar ile misafirlerine daha fazla seyahat etmeleri için ilham veren Pegasus Hava Yolları, Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen 26. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Töreni’nde ödüle layık görüldü. Pegasus’un dijital kampanyası “Turistof Kolomb ile İstikamet Yurtdışı” Dijital kategorisinde Hizmet dalında bronz ödül kazandı.

www.istikametyurtdisi.com mikro sitesini tıklayanlarla web kamerası üzerinden interaktif iletişim temeline dayanan “Turistof Kolomb ile İstikamet Yurtdışı” kampanyası, Pegasus’un 30 ülkeye ulaşan geniş yurtdışı ağını etkileşimli ve keyifli videolarla tanıtıyordu. www.istikametyurtdisi.com mikrositesini ziyaret eden katılımcıları sitede, gazeteci ve yazar Kaan Sezyum’un canlandırdığı “Turistof Kolomb” karakteri karşılıyordu. Ziyaretçiler, “Turistof Kolomb”un Pegasus’un yurt dışı uçuş noktalarına yönelik sorduğu soruları web kamerası üzerinden kayda alınacak şekilde cevaplayıp yarışmaya katıldı. Yarışmanın kazananları Pegasus’tan yurtdışı uçak bileti ile ödüllendirildi.