7.3.2016

Pegasus’un yeni ürünü “Pegasus Flex” ile biletinizi özgürce değiştirin

Pegasus Hava Yolları, seyahat planları sıkça değişen misafirleri için biletlerini istedikleri yön ve tarihe ceza ödemeden değiştirebilme hakkı sunmaya başladı. Pegasus’un yeni hizmeti “Pegasus Flex”i biletleme sırasında satın alan misafirler, uçuşlarına iki saat kalana kadar ceza ödemeden biletlerini sınırsız değiştirme hakkına sahip oluyor.

Biletlerini önceden satın alarak en uygun fiyatları yakalamak isteyen ancak seyahat planları sıkça değişen Pegasus misafirlerinin artık endişe etmesine gerek yok. Misafirler, biletlerini alırken Pegasus’un yeni hizmeti “Pegasus Flex”i seçerek, seyahat planlarını değiştirmeleri gerektiğinde biletlerini ceza ödemeden diledikleri yöne ve tarihe dönüştürebilecek.

Pegasus’un yeni sınırsız bilet değiştirme hakkı “Pegasus Flex”e sahip olmak için flypgs.com’dan bilet alırken Pegasus Flex kutusunu işaretlemek yeterli. Yurt içi uçuşlarda 9,99 TL’den yurt dışı uçuşlarda 9,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabilen “Pegasus Flex”, aktarmalı uçuşlarda da geçerli. Misafirler, “Pegasus Flex” ile yaptıkları değişikliklerde eski uçuşları ile yeni uçuşları arasında fiyat farkı varsa yalnızca bu farkı ödeyerek yeni biletlerini alabilecek ve değişiklikler için ceza veya kesinti ödemeyecek. Bilet alırken “Pegasus Flex” ürününü de satın alan misafirler, biletlerini uçuşlarına iki saat kalana kadar sınırsız değiştirme hakkına sahip olacak.

Pegasus Hava Yolları Hakkında

1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost” (düşük maliyetli hava yolu) modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini 33’ü yurt içinde, 70’i yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede 103 noktaya ulaştırmakta ve İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya ve Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştirmektedir. İstikrarlı büyümesini sürdüren Pegasus, 2011, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da Official Airline Guide (OAG) raporunda koltuk kapasiteleri baz alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa’nın en büyük 25 hava yolu arasında “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havayolu” olarak gösterilmiştir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.