15.4.2016

Seçili Avrupa ülkeleri Pegasus Plus’lılara %30 indirimli

Pegasus Hava Yolları baharın son, yazın ilk günlerini Avrupa’da karşılamak isteyen Pegasus Plus üyesi misafirleri için cazip bir kampanya başlattı. Biletlerini 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde satın alan Pegasus Plus üyesi misafirler, Mayıs ve Haziran aylarında Fransa, Almanya, Danimarka, Avusturya ve Belçika’ya %30 indirimli uçabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen üyeler, biletlerini 14-15 Nisan tarihlerinde, 2 gün boyunca www.flypgs.com, mobile.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulamalarından satın alabilecek. Kampanyalı biletlerin uçuşları ise 01 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil sitesi ve Mobil Uygulamaları üzerinden programa ücretsiz üye olarak kampanyadan faydalanabilir.

Pegasus’un sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına https://www.flypgs.com/kampanyalar üzerinden ulaşılabilir; flypgs.com’da yer alan Etkinlik Takvimi ile gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilirler.