• TR

Seyahat Edeceğiniz Ülke İçin Gerekli Online Formu Havalimanına Gelmeden Önce Doldurmanız Gerekmektedir!

02.04.2021

Değerli Misafirlerimiz,

COVID-19 önlemleri kapsamında yurt dışına seyahatlerde her ülke için doldurulması gereken formlar farklılık göstermektedir. Seyahat edeceğiniz ülke için doldurulması gereken online formu havalimanına gelmeden önce doldurmanız gerekmektedir.

Türkiye üzerinden aktarmalı seyahat edecek yolcuların; son varış ülkesi için gereken formu Ülke Giriş Formları sayfasından kontrol etmesi ve ilk kalkış noktasına gelmeden önce doldurması gerekmektedir.

Örnek: Dubai'den Londra'ya İstanbul aktarmalı uçuşu olan yolcularımız Dubai-İstanbul uçuşunu gerçekleştirmeden önce İngiltere'ye giriş için gerekli online formu doldurmalıdır.

İlgili otorilerin kararı doğrultusunda online formu doldurmamış misafirler uçuşa kabul edilmeyebilir. Seyahatinizde herhangi bir aksaklık yaşamamak için formları havalimanına gelmeden önce doldurmanızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.
Whatsapp İletişim Hattı