• TR

29 Nisan - 17 Mayıs 2021 Tarihleri Arasında Uygulanacak Olan Tam Kapanma Sürecinde Seyahat Edecek Misafirlerimizin Dikkatine

27.04.2021

Değerli Misafirlerimiz,

29 Nisan 2021 19.00 itibariyle başlayıp 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek tam kapanma sürecinde zorunlu haller haricinde seyahatlerde kısıtlamalar bulunmaktadır. T.C. İçişleri Bakanlığı’na ait e-başvuru sistemi üzerinden veya 199'u arayarak seyahat izin belgesi alınması ve beraberinde HES kodunun ibrazı gerekmektedir. Bu koşulları sağlamayan misafirlerimiz uçuşlara kabul edilmeyecektir. Zorunlu haller ve seyahat izin belgesine ilişkin detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

• Bu durumun tek istisnası olarak tam kapanma kararından önce alınan biletlerle, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 24.00'e kadar (19.00-24.00) arasına yönelik istisna getirilecek şekilde) seferine başlayacak olan uçak yolculukları için seyahat izin belgesi istenilmeyecektir.

27 Nisan 2021 tarihinden önce alınan ve 17 Mayıs’a kadar olan tüm yurt içi biletler için cezasız değişiklik, açığa alma ve ücretsiz iptal haklarınız bulunmaktadır. Cezasız değişiklik ya da açığa alma işlemlerinizi https://www.flypgs.com/bilet-islemleri web sayfamız veya mobil uygulamamız aracılığıyla gerçekleştirebilir, kesintisiz iade işlemleriniz için çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Çağrı merkezimizde yaşanan normalin üzerindeki yoğunluk sebebiyle işlemlerinizi daha hızlı gerçekleştirmeniz için web sitemiz ve mobil uygulamamızı tercih etmenizi öneririz.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.
Whatsapp İletişim Hattı