BolBol
Üye Girişi

İptal Olmamış İç Hat Uçuşlarımızda Sundugumuz Esnek Değişiklik ve Açığa Alma Hakkınız

Son Güncelleme:25 Mart 2020

Koronavirüs (COVID-19) vakalarında yaşanan artış ile birlikte seyahat planlarında oluşan belirsizlik nedeniyle iptal olmayan tüm YURT İÇİ uçuşlarımız için misafirlerimize bilet değişikliği ve ücretsiz açığa alma hakkı sunuyoruz.

Misafirlerimiz 30 Nisan 2020 tarihine kadar iptal olmamış tüm uçuşları için başvuru yapmaları şartıyla; aşağıda belirtilen kurallar dahilinde işlemlerini yapabilirler.

- 20 Mart 2020 ve öncesinde satın alınmış, 20 Mart 2020 – 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında iptal olmamış YURT İÇİ uçuşu olan misafirlerimiz, biletlerini 25 Ekim 2020 tarihine kadar olan bir uçuşla, değişiklik ceza ücreti ödemeden, sadece yeni biletle arasındaki ücret farkını ödeyerek değiştirebilir veya biletlerini 1 yıl içinde kullanmak üzere açık bilete ücretsiz olarak çevirebilirler.

- Bilet işlemlerinizi flypgs.com ve mobil uygulama üzerinden, seyahatlerim/bilet işlemleri adımından yapabilirsiniz

- Bilet değişiklik ve açığa almanın flypgs.com üzerinden nasıl yapıldığını öğrenmek için tıkla.

Saygılarımızla,
Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.
İŞLEM TAMAMLANDI